Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och båda treåringarna (Bright Light och Perfect Girl Ester) gjorde fina insatser där Bright avslutade strålande till en tredjeplats kort slagen medan Ester behövde det här loppet, men ändå bara var fyra längder från vinnaren.
Dagens "dumstrutpris" går till mig själv. Efter Brights lopp drabbades en häst av en reaktion av värmen (det gick bra med hästen!) och just hetta samtidigt som de presterar och svettas kan lätt bli för mycket. Vid avsadlingen står ett antal hinkar med vatten för att kunna användas om man behöver. Dock borde jag har tänkt på att Bright lätt överreagerar på saker...
Jag tog en hink och ställde mig vid ryggen och hällde försiktigt vattnet på honom. Först stod han still i ett par sekunder, därefter reagerade han med att hoppa rätt upp i luften och sparka mot mig och hinken. Han träffade hinken vilket visserligen var tur, men det var fortfarande vatten kvar i den som jag fick över precis hela mig... Inte min intelligentaste stund direkt!
Se närmare kommentarer angående hästarnas insatser under fliken (Starter &) Resultat!
Imorgon är det grästräning för tvååringarna samt startboxträning!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1