Dagbok

Stallets dagbok

Vad fort det har gått från minusgrader på morgonen till sommar! Nu är plötsligt värmen något man måste räkna med i planeringen, det blir väldigt hett framåt lunch. Man får se till att få ut hästarna i hagarna direkt på morgonen och inte låta dem gå alltför länge i solgasset senare på dagen. Nu hoppas vi på en "normal" sommar där det även kommer lite regn då och då, torkan i fjol var faktiskt skrämmande.
Idag var det en del raskare träning: 
Approach och Space Dragon jobbade tillsammans.
Label Black och Light Treading även de snabbjobb och de gick tillsammans. 
Haweswater och Daxios gick i samma tur, men tränade en och en i ett kortare arbete.
Samtliga såg fina ut och gjorde träningen mycket bra. Utöver dessa så var det mestadels snabbare tempon och det är flera hästar som är klart på gång nu, t ex Kew Bridge, Chizhou och Australian Open. Även Power of Attorney har nu kommit igång igen efter ett uppehåll pga lite småsår, löjliga smågrejer kan verkligen stoppa upp rejält om man har otur.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och då på hemmaplan Bro Park. Vi har fyra starthästar och som vanligt finns nu kommentarer angående deras chanser, ni hittar detta under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1