Dagbok

Stallets dagbok

Redan från morgonen hotade himlen med mörka moln. Vi visste att regnet var på gång, men exakt när skulle det komma?
När tredje turen för dagen var ute så börjar dropparna falla och när hästarna galopperade på banan så regnade det för fullt.
Efter att alla hästar var tillbaka i stallet, fått en varm dusch och täcken på sig så var det dags för dagens fika. Under tiden totalt öppnade sig himlen och det fullständigt vräkte ner.
Turen efter var planerad med grästräning för tvååringarna, men faktiskt så inställde vi det. Att gå ut för första gången på en bana som är blöt och kanske lite hal samtidigt som de blir totalt dyngsura hade bara varit en negativ upplevelse för dem. Det är ju inte så man vill att de ska introduceras för gräsbanan utan det ska ju vara en bra och positiv känsla, att det är roligt. 
Även om de här grästräningarna är mycket värdefulla för unghästarna, att de får öva och kan banan, så får man ibland väga in andra aspekter. Speciellt när det är premiär för en ny bana, då är det extra viktigt att förutsättningarna är rätt.
Annars så var det här regnet bara bra för naturen, skörd och att få bort massa damm överallt. Med förra året i åtanke så blir man glad när vädret varierar, det här behövdes trots allt.
Efter en dag med raskare träning idag så blir det mera blandat imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1