Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då så klart träning som vanligt, men också stallbacksvisning som Stockholms Galoppsällskap anordnade. Det var ganska många som promenerade runt på området och kollade in hästarna, i första hand var det tvååringar som visades. Vi visade våra fyra tvååringar och de skötte sig mycket bra och var coola. 
Eftersom vårt stall var sist för dagen så blev den grillunch som besökarna skulle bjudas på vid vårt stall. Så det blev ett ganska perfekt avslut på vår arbetsdag.
Dagens träning var av det blandade slaget med en del raskare tempon. 
Light Treading, Approach, Bright Light och Beach Road One var det som gick i snabbast tempo. Snäppet under gick Space Dragon och Chizhou samt en hel del hästar i mellantempon eller lugnare.
Dhakota och den odöpa franska hingsten (det kommer ett namn snart!) fick idag öka tempot lite över upploppet för första gången. Dhakota är en tidig, speedig och rask häst som nog kommer kunna starta hyfsat tidigt. "Frallan" (smeknamn på att han är fransk, tills han får ett namn) är en häst som siktar på Derbyn nästa år och inte alls ska starta förrän senare i sommar eller tidig höst. Han gör allt så lätt och man får snarare hålla igen på hans träning. 
Så de är två väldigt olika hästar, men just idag kunde de gå tillsammans och gjorde detta mycket bra. Det är ju så roligt och spännande när unghästarna börjar komma igång mer med träningen och man får se dem sträcka ut litegrann.
Imorgon är det tävlingar igen och vi har tyvärr fått stryka Haweswater. Det är dock ingen fara med henne och hon startar nästa söndag i Göteborg istället.
Tre starthästar imorgon återstår, jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer angående deras chanser. Ni hittar detta under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1