Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning åt det mer lugna hållet. Ofta är fredagar något av en mellandag där hästarna tar det lite lugnare när det gäller tempon. 
Dagens bästa träning var den vi gjorde i slutet av arbetsdagen, nämligen lastningsträning. Det blev en övning som gick långt över det förväntade och som verkligen var bra på alla sätt. Normalt sett om man ska iväg någonstans så måste ju hästen in i transporten och det är alltid en viss tidspress. Nu fick varje häst ta den tid som behövdes och vi jagade inte på något alls. Däremot lockade vi med både mat och gräs och det blev verkligen en positiv övning med mycket beröm.
Idag var bara första dagen av dessa övningar, vi kommer göra det här varje dag vi hinner framöver. Det viktigaste är att man har gott om tid och tålamod när man övar så hästen känner att det inte är någon som helst stress.
Det som är bra är att man här kan bocka av vartefter att den här hästen behöver inte öva fler gånger och den här behöver mer övning. Planen är att hinna gå igenom samtliga aktuella hästar vilket är ganska många.   
Imorgon är det träning som vanligt samt också stallbacksvisning som går till så att de som vill samlas kl 10 vid stall 25 (Nadja Bellander). Därefter går alla tillsammans efter ett schema runt bland stallarna där tränarna visar framför allt sina tvååringar. Vårt stall är sist på schemat, ca kl 12.45 och det hela avslutas med lite grillning som är vid vårt stall. Det här brukar vara ett jättetrevligt och populärt evenemang!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1