Dagbok

Stallets dagbok

Regn! Massor med regn! Även om man kommer hem dyngsur och kall så är det faktiskt ändå svårt att klaga, naturen behöver verkligen det här. Förra årets torka och dåliga skörd var ju faktiskt skrämmande, ett sådant extremväder vill vi inte ha igen. 
Så det känns ändå bra att det regnade på rejält och vi hoppas på en lagom varm sommar där vädret är lite mer normalt.
Dagens träning var åt det raskare hållet och det är roligt att se hur fina hästarna ser ut. De flesta av våra hästar har behövt ett lopp i kroppen för att komma igång, se bara på Stureplan vilken skillnad det var till andra starten. De har inte varit så hårt tagna i träning och det känns som att formen bara går uppåt nu och eftersom säsongen knappt har börjat så känns det bra.
Bright Light och Beach Road One årsdebuterade nyligen med fina resultat (trea och tvåa) och nu syns det tydligt i träningen hur framsatta de är efter sina lopp. 
De siktar ju båda på storloppen under sommaren och ska vara på topp då. 
En som ännu inte har årsdebuterat men som börjar se mycket bra ut är Approach. Han verkar vara en riktig stayer med en stor styrka och det närmar sig årsdebut.
Är nöjd med samtliga hästar idag och hela dagens träning.
Imorgon blir det förutom den vanliga träningen även lastningsövning. Det är snart dags för tävlingsresor till andra banor och då är det bra om själva lastningsmoment i transporten går smidigt. Idag kom Kurre med sin lastbil och har parkerat den vid stallet så vi enkelt kan öva. Så det är ett projekt vi inleder imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1