Dagbok

Stallets dagbok

Mycket fina insatser av våra hästar idag och med lite tur hade det kunnat bli ännu mer utdelning. Nu blev de tvåa (kort slagen efter strid), trea (två längder slagen efter att ha kastat bort uppåt tio längder på bortre lång) samt femma (en och en halv längd från andraplatsen) så vi hade inte helt turen på vår sida.
Det viktigaste är dock att det märks att hela stallformen är starkt uppåt, hästarna blir bättre och starkare hela tiden och gör bra lopp. De går framåt på loppen, tränar på och går uppåt i form. 
Nu har det bara varit tävlingar i en månad än och säsongen har precis börjat komma igång. Så jag är väldigt nöjd med deras prestationer så här långt och det känns mycket lovande framöver. Nu hoppas vi det snart ska bli lite "proppen ur" med fler segrar, vi har bara en seger i år men sex andraplatser och tre tredje, vi har varit väldigt nära många gånger... 
Jag har uppdaterat med en analys av dagens insatser och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1