Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började lite annorlunda. Precis när jag kör in på stallområdet så börjar min mobil tjuta med någon konstig larmsignal jag inte alls känner igen. Så kommer det upp på displayen i bilen "ringer 112" och då försöker jag lite desperat lägga på, men icke... När de svarar förklarar jag raskt att det var en felringning och vi lägger på. Då kommer direkt nästa moment "kontaktar alla dina nödkontakter" och inte heller här kunde jag stoppa något. 
Det tog inte många sekunder innan en av mina tre kontakter, min syster, ringer och undrar vad som händer. Hon fick ett meddelande att jag ringt 112 och var i nöd samt fick en karta med var jag befann mig.
Trots lite av ett kaos (förmodligen orsakat av att mobilen legat emot något i bilen), så måste jag ändå säga att det här fungerade ju väldigt bra och tydligt! Så en uppmaning är att gå in och se till att man alltid har gärna flera personer listade som sina nödkontakter. På Iphone görs det i den app som har ett hjärta som symbol, jag tror den ligger inlagd från början i alla telefoner.
Resten av dagen var lite mindre dramatisk och mera av en rutindag. Idag var det lugnare tempon som gällde och imorgon blir det raskare igen.
Jag har som utlovat uppdaterat med nya bilder igen, träningsbilder och även ett par bilder från tävlingarna i onsdags. Ni hittar alla superfina bilder under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1