Dagbok

Stallets dagbok

En kylig morgon som övergick till sol och värme först framåt eftermiddagen. Det blev ändå (trots kylan) en trevlig förmiddag med många ägare på plats och en del raskare träning.
Morgonen inleddes med snabbare arbete för Daxios och Approach som gjorde ett bra upplägg tillsammmans och jag var jättenöjd med bägge hästarna. Daxios startar nästa söndag, den 14e medan Approach har sitt första lopp den 24e.
Andra hästar som ökade på under dagen var Label Black, Power of Attorney och High Max som arbetade ihop i ett extra raskt tempo som ökades lite ytterligare över upploppet vilket de gjorde bra allihop.
Även House in Order och Beach Road One tränade på extra friskt men väl i hand och de är på gång mot årsdebut, House in Order redan nästa söndag.
Utöver dessa så gick de flesta snäppet under i tempo, men ganska snabbt ändå och det såg bra ut.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen, första söndagen med lopp och söndagar kommer vara s k Premium Days som kommer lyftas mest. Vi hade fem starthästar, men Space Dragon får vänta ett par veckor till innan start så det blir fyra som startar. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentar angående deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1