Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började precis som vanligt med att gå runt och kolla alla hästars temp och ben. Gårdagens starthästar var helt klara och fina i benen, det är ett mycket härligt besked att få dagen efter tävling.
Idag var det raskare träning på programmet och alla hästar såg spänstiga och fina ut. Det är bara två veckor imorgon sedan dirttracken öppnade för i år och sedan dess har träningen gått snabbt framåt. Man får ha i åtanke att det varit ganska kort om tid och det märks att hästarna utvecklas mycket på i stort sett varenda träningspass.
Idag var det också årets första startboxträning i ordinarie startboxar som används vid tävling. High Max fick göra en repetition inför ett snart kommande kval. Han gick in jättefint och stod lugnt. Hoppade sedan av godkänt, men lite raskare får han gärna bli och det brukar hästarna lära sig ganska fort av sig själva.
Vi var också där med tvååringarna Eye for an Eye, A Ragman och den odöpta franska. Tanken innan var att det skulle vara en lätt introduktion, men alla uppförde sig helt lysande och gick in två gånger var på ett lugnt och fint sätt. Ibland kan hästar vara jättesvåra och ta tid på sig, så det här var väldigt lovande och positivt. 
Dhakota var inte där idag, men med honom siktar vi på detta nästa vecka istället och nu är det startboxträning varje torsdag framöver.
Imorgon är det dags för en ny bilduppdatering här på hemsidan!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1