Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det raskare träning på programmet på hemmaplan. Inte för alla hästar, men för många av dem. Enligt alla rapporter så gick det utmärkt och ryttarna var allihop nöjda med hästarna.
Angående de som startar på onsdag så får man ha i åtanke att de kanske behöver ett lopp för att komma igång, men de såg alla bra ut idag i en extra rask canter.
Även de som är anmälda till nästa söndag är bra på gång och det känns som en god chans att de är startklara tills dess.
Samtliga hästar har ju fått en mycket bra grundträning på rakbanan de senaste månaderna där vi också ökat på tempot mot slutet av vintern. Dock var det först när dirttracken öppnade som vi kunde ta upp träningen ytterligare ett snäpp, så tiden till de första tävlingsdagarna har varit lite knapp. 
Här i Dubai var det äntligen sol idag, skönt med lite bra väder. Det blev för första gången sedan vi kom hit en sovmorgon och en lugnare dag med lite sol och bad, skönt att ta det lugnt efter två maxade dagar. Det som är lite extra roligt denna gång är att min syster Lotta är här för första gången och det är skoj att visa henne staden och allt man bör hinna se.
Vill avsluta dagens inlägg med en stor eloge till Tobias som ansvarar för stallet hemma och även till övriga personalen med Amanda och Maria E i spetsen. De lägger ner ett stort jobb och ser till att allt flyter på, har koll på allt och rapporterar. Även om jag inte är på plats i stallet så märks det tydligt att de gör ett fantastiskt jobb på hemmaplan. Känns skönt att ha ett så bra och duktigt team med ett engagemang utöver det vanliga!

 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1