Dagbok

Stallets dagbok

Vilken rolig och härlig kväll! Har man möjlighet så rekommenderar jag varmt att åka och se Dubai World Cup, hela arrangemanget är fantastiskt och har det mesta.
Inte minst hästar i världsklass och idag såg vi en häst utöver det vanliga. Normalt sett är det just själva huvudloppet som är det mest intressanta och visst var det ett otroligt spännande upplopp när Thunder Snow precis på linjen hann ifatt och vann för andra året i rad.
Dock var det japanska superstoet Almond Eye i Dubai Turf som var den mest imponerande idag. I ledvolten såg hon lugn och snäll ut, hon såg nästan lite osäker ut och inte särskilt kaxig alls. När hon sedan klev ut på banan och cantrade till start, ja då såg man direkt att detta var något helt extra. Smidig och atletisk med en aktion som bara flöt ovanpå, såå himla fin!
I loppet såg hon ju inte alls ut som en vinnare i början, men vilken spurt hon satte in och gjorde det så lätt. Jag är verkligen glad för att ha fått se henne i verkligheten här.
I övrigt så träffade vi på lite skandinavier, bl a Oliver Wilson och Elione Chaves som båda varit här hela vintern. En av Olivers passhästar var Old Persian som vann Dubai Sheema Classic och som han hejade och skrek över upploppet! 
Hela kvällen var strålande trevlig på alla sätt och imorgon bitti åker vi hem väldigt nöjda och glada. Hela den här resan har varit suveränt bra (om än lite kort kanske) och jag kommer hem laddad och taggad.
På hemmaplan rapporteras allt bra, några raskare canters idag men de som tränade på igår gick lite lugnare idag.
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1