Dagbok

Stallets dagbok

Nu är jag på plats i Dubai! Flyget avgick igår kväll och när vi kom fram var det tidig morgon eftersom tiden här ligger tre timmar för Sveriges. 
Vi åkte ut till hotellet och därefter var planen att åka till banan och kolla runt, men då regnade det rejält. Lite av en överraskning faktiskt, vädret brukar i stort sett alltid vara bra i Dubai vid den här årstiden. 
Vi avvaktade med banbesök idag, men imorgon ska vi definitivt upp tidigt för att kolla morgonträningen och eventet Breakfast with the Stars. Rapport om detta kommer imorgon!
På hemmaplan var det en lugnare dag, men några hästar reds på området. Imorgon är det träning på dirttracken igen för samtliga.
Jag utlovade ju nya bilder och nu är de klara. Superfina bilder och roligt med bilder från tävlingsbanan för första gången på länge! Kolla in dem som vanligt under fliken Veckans Bilder.
Imorgon är det också dags för årets första startlista och det är då till tävlingarna nästa onsdag. Nu drar verkligen allt igång igen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1