Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels raskare träning igen och det var roligt att se hur fina hästarna såg ut. De är i stark utveckling just nu och går snabbt framåt i form även om de så klart inte är på topp ännu och det ska de inte vara heller. Säsongen har ju inte ens börjat än och för många av hästarna finns större lopp som mål framöver och de ska matchas dit.
Detta känns ändå som ett bra första kvitto på att vår vinterträning varit bra, hästarna svarar väldigt starkt på träningen. Det verkliga kvittot kommer dock så klart först när tävlingarna börjar, det är då det är upp till bevis.
Nu sitter jag faktiskt på Arlanda och ska snart åka till Dubai i ett par dagar. På lördag är det Dubai World Cup och förutom att se själva tävlingarna så kommer jag också kolla in morgonträningen, det är alltid hur intressant som helst. Det blir ingen lång resa, vi är tillbaka redan söndag lunch, men några dagar i sol och värme är den perfekta uppladdningen innnan säsongen drar igång på allvar.
Självklart kommer jag uppdatera här som vanligt. Hade ju utlovat nya bilder idag, men jag kommer inte hinna detta innan planet avgår, så de kommer in imorgon istället.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1