Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen första mars och nu är även februari avklarad och vad fort den månaden gick! Något kallare grader de senaste dagarna, men trots det är det ändå vår i luften och inte vinter faktiskt.
Vid en första inspektion imorse såg banan okej ut, dock fanns en hel del större klumpar i banan vilket man absolut vill undvika att trampa på. De kan inte alltid ses utan ligger strax under ytan. Vi ansåg att det gick att cantra, men att det var en dum risk att träna på raskare. Därför blev det en tempomässigt lugnare träningsdag och hästarna skötte sig jättebra.
Nu lär de vara laddade till imorgon då vi hoppas kunna träna i friskare tempon med flertalet av hästarna.
Som jag utlovade igår så har jag idag uppdaterat med nya bilder och det blev en smärre bildbomb med en väldans massa superfina bilder som duktiga Wolfram har tagit. Missa inte dem, de finns nu upplagda under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1