Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det första gången på länge som banorna inte var helt bra. Nu har man blivit van (och lite bortskämd) med att de är fina varje dag, så det var nästan förvånande faktiskt. Jag tycker vädret var likadant som tidigare med en något kyligare morgon, men det var ändå en klar skillnad på banan. Den var blöt på mitten och det var mycket väta i den vilket gjorde den ganska djup. Den gick absolut att cantra på vilket vi också gjorde med samtliga hästar, men bara lugnt. Så det var pigga och aningens missnöjda hästar som kom tillbaka efter varje tur, de hade velat galoppera på betydligt mer än de fick.
Idag var Malva tillbaka i stallet igen efter två veckors praktik i England, Newmarket. Hon verkade väldigt nöjd och har haft det jättebra där. Det är ju väldigt utvecklande och även spännande att få åka iväg utomlands och rida helt nya hästar, att klara sig själv i en helt ny miljö. Så den här resan var säkerligen mycket nyttig för henne. Vi är i alla fall väldigt glada över att hon nu är tillbaka igen!
Vår duktiga fotograf Wolfram har varit en hel del i stallet och tagit en väldans massa fina träningsbilder, så imorgon planerar jag för en ny bilduppdatering här på sidan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1