Dagbok

Stallets dagbok

Det blev verkligen en toppenbra dag idag med alla ingredienser som behövs; sol och vår i luften, massor med ägare på plats och raska tempon för många av hästarna. Framför allt så såg de som ökade på väldigt fina ut, vilket så klart är en stor humörhöjare. Det var en härlig helgkänsla hela dagen idag faktiskt och det känns också att säsongen börjar närma sig med stormsteg och att hästarna är på gång.
Ett fåtal av hästarna höll sig i lugnare tempon, sedan var det också många som gick i ganska bra farter och dessutom var det ett antal som ökade på lite extra. Det var så klart mest spännande och intressant att kolla in de hästar som friskade på mest och de gjorde detta mycket bra. Man kan redan nu se vilken fin utveckling många av dem (framför allt då så klart de yngre) har gjort över vintern, precis som vi hoppats och trott på.
Nu längtar vi ju bara ännu mer tills dirttracken öppnar igen och då blir det mer "finlir" på träningen. Nu står jag vid rakbanan och tittar på hästarna och gör en bedömning av hur de ser ut och hur fort det går. När de tränar på stora banan så har man en mycket bättre uppsikt och kan också ta tid och värdera träningen mera exakt. Hur fort gick det och hur lätt gick de i det tempot? Det är det man vill veta och det är väldigt mycket enklare och mer exakt på dirttracken.
Är strålande nöjd med dagen och hela veckans träning och nu tar vi lite helg här med en lugn söndag. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1