Dagbok

Stallets dagbok

Imorse var det kallt på riktigt! 17 minusgrader visade termometern på Bro Park och det var inget svårt beslut att ställa in dagens träning. Jag tror inte det är nyttigt för varken folk eller hästar att motionera alltför mycket när det är så kallt och dra i sig kalluft. Bara av att gå i skrittmaskinen blev hästarna alldeles isiga runt mulen och i hela ansiktet och då hade de ju bara skrittat lugnt och dessutom under tak där det inte alls är lika kyligt.
Inne i stallet finns det värme i vattenrören, men ändå var själva kopparna frusna. De tinade dock upp ganska fort och vi satte dessutom in fläktar i stallet som värmde upp lite extra.
Ungefär samtidigt som vi anlände till stallet på morgonen kom en bild via Snapchat från Lina och Fredrik med sådana där blomhalsband som är lite typiskt för Hawaii och de hade skrivit "Incheckade" på bilden. Vår "incheckning" på Bro Park kändes inte riktigt lika glamourös i apkylan... 
Det blev en bra dag i alla fall och vår hovslagare var på plats och jobbade på, men även han hade det besvärligt då järnet i skorna blir väldigt kallt. Han kämpade på trots allt och hann med några prioriterade hästar, de som var viktigast att få skodda just idag.
Framåt lunch hade det blivit något drägligare och temperaturen var uppe i tio grader vilket inte direkt är mysväder det heller, men betydligt bättre åtminstone.
Enligt väderprognosen ska det bli mildare nu, så imorgon hoppas och tror jag vi kan träna som vanligt igen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1