Dagbok

Stallets dagbok

Betydligt trevligare grader idag, på morgonen 6-7 minusgrader och framåt lunch var vi nästan uppe på nollgradigt. Rakbanorna var jättefina, trots flera dagar med rejäl kyla så fanns nu inga klumpar alls i banan. 
Hästarna var efter en extra ledig dag lite extra pigga och glada idag, det är roligt att se hur kul de tycker det är att träna (även om det bara är lugna tempon), de riktigt laddar när de kommer ut på banan och ska sätta igång att galoppera.
Idag var det dags för igångsättning av några hästar som fått vila ett tag; Power of Attorney, Haweswater och Shylock. De flesta av våra hästar har bara fått en kortare vila och har hållits igång, men några som behövt det har fått vila lite längre och dessa tre tillhör de fåtal som haft längre semester från träningen. Power of Attorney har verkligen haft nytta av den här tiden, han har växt mycket och först nu känns han redo att träna igång igen. Haweswater och Shylock har båda haft en lång säsong och speciellt Shylock påverkades mycket av fodret och har behövt tid för återhämtning för att nu kunna börja om igen. Nu är det då uppbyggnadsträningen som påbörjas för att ha dem redo när säsongen börjar. 
Hästar som har fått kortare vila har gått lite omlott vilka som vilat och när, men inom ett par veckor kommer precis alla hästar vara igång igen och då är det verkligen fullt upp för oss fram till att säsongen börjar.
Imorgon är det som vanligt på onsdagar något lugnare, men lite ridning blir det i alla fall.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1