Dagbok

Stallets dagbok

Lika kallt även imorse. Igår klarade rakbanorna kylan fint, men med ytterligare en rejält kall natt så blev det inte lika bra idag. En del större klumpar vilket kan vara farligt att trampa på, så vi lade om planeringen till travturer runt området. Hellre ta det säkra före det osäkra och även travträning är viktigt och stärkande när man grundtränar så det blev bra ändå.
Enligt väderprognosen ska det vara två kalla nätter ytterligare och sedan återgå till mildare väder med bara några få minusgrader, så det hoppas vi stämmer.
Idag på morgon åkte Fredrik (och Lina) på två veckors välförtjänt semester till Hawaii. Vilket drömresmål! Dock låter inte själva resan dit som en picknick direkt, nästan ett dygn tar det att ta sig dit (och hem), men det kan det ju vara värt när man ska stanna där ett tag sedan. Väldigt bra för Fredrik att få ladda batterierna inför säsongen. När tävlingarna drar igång igen så är det viktigt att han är peppad, redo och motiverad vilket jag vet att han är, men lite semester är viktigt för att återhämta sig och vila ut efter ett långt år.
Idag red Maria Neil turer istället vilket var väldigt trevligt, annars är det söndagarna hon är ansvarig för i vårt stall. Det blev en bra lördag trots kylan med en hel del ägare på besök och vid fikat värmde vi oss med varm choklad med grädde och mashmallows, lite mysigt faktiskt.
På eftermidddagen/kvällen åkte några av oss (eller vi blev till slut ganska många) till Solvalla och tittade på tävlingarna där. Vi gjorde detta en gång även förra vintern när det inte var galopptävlingar. Kul med ett besök och att få se både likheter och skillnader jämfört med galoppen när det gäller tävlingsupplägget. Framför allt tycker jag det var roligt att vi kunde träffas utanför stallet, normalt sett när det är galopptävlingar har flera av oss fullt upp med hästarna och inte tid att sitta i lugn och ro och umgås. Det blev väldigt trevligt och lyckat även om vi inte satte något spel och håvade in några miljoner...
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1