Dagbok

Stallets dagbok

Kallaste morgonen hittills denna vinter, så kändes det i alla fall. Det är ju inte bara graderna som gör det (-12 imorse) utan vinden också och idag var det verkligen råkallt och energinivån var inte på topp för min del på morgonen. Men man kommer igång och faktiskt så sken solen framåt lunch och det blev riktigt vackert ute.
De senaste dagarna har det varit mycket jobb med Tävlingskommittén där jag ingår. Väldigt många timmar har lagts på genomgång av propositionsförslag och vi har också haft telefonmöten. Jag ska inte föregå beslut, men de förslag som kommit upp där gällande prispengar och nya sorts lopp ser väldigt spännande och positivt ut och det framför allt för vardagsgaloppen, dvs handicaploppen i alla klasser. Får återkomma till detta när det är helt spikat!
Imorgon hoppas vi på lite mildare väder även om det ser ut att bli kallt den närmaste veckan.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1