Dagbok

Stallets dagbok

Kallaste morgonen hittills denna vinter, så kändes det i alla fall. Det är ju inte bara graderna som gör det (-12 imorse) utan vinden också och idag var det verkligen råkallt och energinivån var inte på topp för min del på morgonen. Men man kommer igång och faktiskt så sken solen framåt lunch och det blev riktigt vackert ute.
De senaste dagarna har det varit mycket jobb med Tävlingskommittén där jag ingår. Väldigt många timmar har lagts på genomgång av propositionsförslag och vi har också haft telefonmöten. Jag ska inte föregå beslut, men de förslag som kommit upp där gällande prispengar och nya sorts lopp ser väldigt spännande och positivt ut och det framför allt för vardagsgaloppen, dvs handicaploppen i alla klasser. Får återkomma till detta när det är helt spikat!
Imorgon hoppas vi på lite mildare väder även om det ser ut att bli kallt den närmaste veckan.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1