Dagbok

Stallets dagbok

De här väderomslagen börjar man ju tröttna på rejält. Snö och kallt igår, regnaktigt och plusgrader under natten och så slog det om till några minusgrader tidig morgon och då var det ju inte direkt konstigt att det blev isigt överallt och blixthalka. Vet att det är lite tidigt att tänka på våren redan i januari, men oj vad jag längtar dit! Tänk när det är plusgrader och sol, dirttrackbanan är öppen igen och det är dags att träna på i raska tempon. Längtar tills det är dags för tävlingar igen och även till de sista finslipande snabbjobben innan start. Just nu känns det långt borta, men ofta brukar tiden gå fortare än man tror och vips så är det vår.
Dagens träning gick bra och hästarna såg fina och pigga ut som vanligt. Rakbanorna hade klarat väderomslagen och var i bra skick. Hela dagen och arbetet flöt på utmärkt.
När vi var klara med förmiddagsarbetet samt hade promenerat med hundarna så var det fulllt fokus på Dubai med flera bra chanser på förhand för de skandinaviska hästarna. Så otroligt roligt och imponerande att inte bara se I Kirk vinna utan faktiskt vara helt överlägsen. Dessutom en fin insats av Suspicious Mind som blev tvåa och även de övriga två skandinavierna gick okej och fick pengar. Det här visar ju att vi duger i Skandinavien/Sverige och det var verkligen ett starkt kvitto för svensk galoppsport, att vi kan konkurrera utomlands mot meriterat motstånd med topphärstamningar. Dagens resultat borde vara en boost för alla som håller på med galopp, hit vill vi också nå. Vad häftigt att få tävla och vinna på den nivån och det är ju helt uppenbart långt ifrån omöjligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1