Dagbok

Stallets dagbok

Vaknade mitt i natten av stormen och det var inte lite det blåste! Jag var vaken i flera timmar, det var inte helt lätt att somna om faktiskt med en tjutande vind och en hel del smällar då och då. På morgonen visade det sig att några träd i trädgården hade blåst sönder och det var också grenar överallt, såg ut som en smärre krigszon...
Dock var det än värre att strömmen också gick mitt i natten och det är en tankeställare att saker som man varje dag tar för givna är något man är så beroende av. Utan ström så försvann värmen väldigt snabbt och även varmvattnet, internet, till och med uppkopplingen på mobilen. Utan el funkar liksom knappt någonting, men det är ju ingenting man går och tänker på i vardagen.
Så det blev en annorlunda dag idag, hade egentligen en massa saker som skulle göras men utan ström och dator är det inte så lätt precis. 
Verkar nu inte som att strömmen kommer bli reparerad förrän imorgon eftermiddag, men kommer den bara tillbaka någon gång under morgondagen så vore jag väldigt tacksam.
Vår hovslagare skulle vara på plats idag, men han kom inte längre än 300 meter hemifrån och sedan var det stopp pga massor med träd som låg tvärs över vägen och som också hängde över elledningar. Om jag gnäller över att vänta på ström till imorgon så är det i alla fall lyx jämfört med honom, de har inte ens fått en prognos för när det blir ordning igen där.
I stallet var det väldigt blåsigt hela dagen, det gick att ha hästarna i walkern, men planerade ridturer inställdes då det var alltför stark vind.
Igår lovade jag ju att idag påbörja genomgång av hästarna inför säsongen, men tänker nu att vi väntar med det tills imorgon istället. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1