Dagbok

Stallets dagbok

Förra året på nyårsafton så blev jag akut magsjuk ett par timmar innan tolvslaget och det kan ha varit det mest opampiga firandet av nyåret någonsin för min del. Kanske skulle man ha sett det som ett tecken inför året tänker jag nu i efterhand. Kan därför med glädje meddela att gårdagskvällen blev en trevlig och lyckad kväll och en bra start på år 2019.
Idag var det jag och Sandra som jobbade i stallet medan övriga var välförtjänt nyårslediga (vi har ju delat upp det under jul och nyår så alla får en viss ledighet). Arbetet flöt på utmärkt och samtliga hästar mådde fint, det blev en bra dag i stallet. Det var varmt ute med 5-6 plusgrader, de graderna får gärna stanna kvar så länge som möjligt om jag får önska.
Nu när det är nytt år så tänkte jag börja med en genomgång av våra hästar här på hemsidan, hur det ser ut inför säsongen. Delar upp det på några dagar med början imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1