Dagbok

Stallets dagbok

I skrivande stund så sitter jag i köket och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att kunna börja med eftermiddagsarbetet och kvällsfodringen. Vi har ridit lite på förmiddagen och det var pigga hästar som var ute och studsade runt.
I kväll blir det för min del lugnt hemma med god middag och lite bubbel för att fira in nyåret. En av mina hundar är väldigt rädd för fyrverkerier, så att vara hemma på nyår är alltid bäst för honom.
Och apropå det så vill jag verkligen uppmana alla att inte hålla på och fyra av raketer och annat som smäller. Varje år runt nyår kommer nyheter om djur som förolyckats  eller skadats svårt pga att de fått panik av smällare eller liknande. Förstår inte hur någon människa ändå kan gå ut och köpa/använda detta, det är helt galet.
Jag hoppas verkligen det blir ett totalförbud snarast möjligt! Det går minst lika bra att varje stad firar in det nya året med en ljusshow/lasershow som inte smäller om man tycker det är viktigt med något sorts firande som lyser. Som ni hör är det här något som jag är väldigt engagerad i, det är så himla onödigt.
Nu är det här året till ända och det har verkligen inte varit vårat år. Det har varit det värsta och svåraste året någonsin, helt knäckande var det ett tag. Så därför var det oerhört lättande och faktiskt helt avgörande för stallet att vi hittade felet till slut.
Jag är glad att vi avslutade så otroligt bra (med en segerprocent på närmare 40 procent efter foderbytet), det gav oss ett starkt besked inför 2019 att vi nu har ett fungerande foder och att vårt koncept fungerar, vilket jag alltid har trott egentligen. Dock är det så att när resultaten inte kommer så ifrågasätter man allt och börjar till slut tvivla. Det här året har gjort mig till en bättre tränare, precis allt har funderats igenom och analyserats. Det som inte dödar dig stärker dig heter det- jo det stämmer väl in här. Nu känns det bra, men det har varit ett enormt tufft år.
Så tack och hej 2018, nu är det all-in på år 2019 som vi verkligen ser fram emot med väldigt fina hästar och stora förhoppningar. Gott Nytt år till er alla!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Vi köpte på den svenska auktionen följande två åringar:
  Nr 27 Snowfoot e Footstepsinthesand- Arley Hall/Excellent Art     inköpspris: 105 000 kr
  Snittpriserna på avkommor efter pappa Footstepsinthesand ligger internationellt på dryga 43 000 euro!
  Nr 28 Double Down e Zaahid- Double End/ Lilbourne Lad      inköpspris: 20 000 kr
  Mamma Double End hade hcp 81 och var placerad i en radda storlopp samt vann två lopp.
  Båda hästarna har precis det vi önskar i kroppstyp, rörelsemönster och de är helt korrekta i benen. 
  De säljs i andelar om 10 procent och uppåt och försäljningen har redan startat.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1