Dagbok

Stallets dagbok

Träning på rakbanan lugnt är vad vi ägnar oss åt för tillfället och båda rakbanorna körs hela nätterna och harvas varje timme, så de är fina båda två. Hästarna travar och cantrar lugnt även om några ligger på lite extra och gärna vill öka på mera. 
Det besked vi fått idag på eftermiddagen är att vi ska ha ett nytt avstämningsmöte angående banan och hur läget är den 2 januari. Det känns inte särskilt troligt att det blir tävlingar i januari om det inte blir flera plusgrader då vill säga. Helt stängd är inte den dörren än eftersom de lovat att försöka avhålla tävlingar om det går, men samtidigt måste man se realistiskt på det hela och sannolikheten just nu att vi kan tävla om ett par veckor känns inte jättestor. 
Just nu är min plan att fortsätta jogga hästarna och det blir också lite lugnare några dagar över julhelgen i samband med vaccinering. 
Sedan får vi se hur status är vid nästa möte direkt efter nyår, men några av våra hästar kommer inom kort få några veckors vila innan uppträning påbörjas och det gäller främst de som startat på den här under hösten. 
Har som utlovat uppdaterat med nya bilder idag och det blir bara tävlingsbilder denna gång eftersom det varit två tävlingsdagar sedan förra bilduppdateringen för en dryg vecka sedan. Kolla in Wolframs superfina bilder under fliken Veckans Bilder!
Och hör ni, idag vänder det och blir ljusare tider igen. Även om det inte märks i början så känns det psykologiskt viktigt, lite ljusare för varje dag istället för tvärtom!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1