Dagbok

Stallets dagbok

Nytt tränarmöte idag, men än har vi inte så mycket besked angående tävlingsdagarna i vinter, Jag förstår ju att vi väntar på salttillståndet bl a, men hoppas någon sorts plan för resten av vintern kommer inom kort. Så länge håller vi igång våra hästar och tränar dem i lugna tempo, vilket känns som ett bra upplägg oavsett.
Vi har också haft både veterinär och chiropraktor på plats denna vecka för en genomgång av några av hästarna, bra att kolla igenom dem och ha dem riktigt fina och fräscha i kroppen inför nästa säsong. Är överhuvudtaget väldigt laddad inför år 2019 med bra förutsättningar för stallet och det känns bra att vi har kunnat visa det nu i slutet av året även om vi tappade hela storloppssäsongen pga fodret. Nästa år ska det inte bli så, nu har vi verkligen laddat på alla sätt och målen är högt ställda.
Redan i år anmälde vi faktiskt Beach Road One och Stureplan till Dubai, men för att vi skulle ha åkt så var tanken att Beach Road One skulle starta en gång till i början på december och då ströks han, så vi skippade det. Dock måste jag säga att jag lärde mig en hel del bara på den här anmälan, jag fick en massa info och insyn i hur allt fungerar med vaccinationsregler, transport, karantän mm. Blir det nästa vinter så känner jag mig betydligt mer insatt nu.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering här på hemsidan!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1