Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens duktiga starthästar mådde jättebra idag och hade tagit sina lopp helt utmärkt. 
Mycket snöande idag och dirttracken var stängd så det blev träning på rakbanan istället. I det läget antog vi att banan inte var öppen för att få bort snön och för att få den så bra som möjligt inför onsdagens tävlingar. Nu på kvällen fick vi ett plötsligt besked om att tävlingarna onsdag är inställda, för mig ett väldigt tidigt och märkligt beslut. Visserligen säger väderprognosen kallt natten mellan tisdag och onsdag och då kan det bli besvärligt, men man ger väl inte upp på förhand?
Banan var jättefin igår och då känns det konstigt att dagen efter inställa onsdagens tävlingar. Dock vill jag veta mer om saken innan jag uttalar mig mera och redan imorgon bitti har vi tränare ett möte med ansvariga och där hoppas jag mycket kan redas ut. Så jag återkommer imorgon med mera fakta och synpunkter!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1