Dagbok

Stallets dagbok

Största delen av förmiddagen idag gick åt till möten. Först på morgonen hade vi tränare ett förberedande möte på 45 minuter där vi pratade ihop oss. Vi är olika företagare med olika uppfattning och viljor, så oftast genom tiderna har vi haft svårt att helt hålla ihop och tycka lika. Denna gång var vi dock rörande eniga och hade precis samma uppfattning och därmed var vi betydligt starkare tillsammans.
Därefter hade vi ett möte med VD samt några av de ban- och salttillståndansvariga. Mötet tog närmare två timmar och det inleddes inte direkt bra enligt mitt tycke, för att så småningom ro upp sig betydligt. När vi var klara så tror jag att de flesta av oss ändå kände ett visst hopp om att en hel del saker är på gång och att vi inte ger upp den här vintersäsongen riktigt än. Jag vill inte här och nu uttala mig om de åtgärder som utlovades förrän vi vet mer om vad som verkligen sker, men vi hoppas på positiva besked inom kort.
Så jag får helt enkelt återkomma i ärendet när vi får några nyheter.
I väntan på att veta mer så håller vi igång hästarna med träning på rakbanan, idag var det dock så pass varmt framåt dagen av snön bildade isstyltor i hovarna på hästarna. Detta ger en stor risk för att de vrickar sig, så vi valde av säkerhetsskäl att inställa sista turen för dagen. I övrigt gick träningen fint och hästarna skötte sig utmärkt.
Imorgon blir det då inga tävlingar tyvärr, så de hästar vi skulle ha startat får vänta ett tag till, frågan är hur lång väntan blir?

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1