Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det anmält att det var en oro för att kunna avhålla tävlingarna idag, men dirttracken blev till slut bra utan problem, om än lite lös och tung. 
Såå roligt att se Space Dragon ta tredje raka segern, han utvecklas för varje start och vann till slut lätt och han gör det alltid på ett så bra sätt, ser starkast ut sista biten. Även Himalaya gjorde ett fint lopp som trea och här ville vi att han skulle ligga långt bak i början och få känna att han passerar hästar på slutet. Han har en kapacitet som vida överstiger vad han presterat i år, så viktigast idag var att få honom att hitta tillbaka till den gnista han hade förut och det här var ett bra steg i rätt riktning.
Sedan vi hittade problemet med fodret och bytte så har hästarna på 1,5 månad nu vunnit 7 segrar på 18 starter, en segerprocent på nästan 40 procent! Det är extrem stor skillnad mot vad de presterade fram till foderbytet och det känns som en enorm lättnad och glädje att vi hittat så rätt nu. Är väldigt laddad inför nästa år och att tävla med de rätta förutsättningarna. 
Har uppdaterat kommentar om dagens starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1