Dagbok

Stallets dagbok

Kallare i natt, men vid morgonens vanliga inspektion så hade dirttracken klarat detta mycket bra, antagligen tack vare bra insats av nattpersonalen. Dock blev banan under förmiddagens senare del åt det stummare hållet, den började frysa på uppifrån. Det finns ingen tjäle alls i banan vilket är bra, men eftersom den inte är saltad så är det naturligtvis betydligt svårare att hålla den i bra skick när det blir kallt. Under natten när banan är stängd så kan den köras hela tiden, men under ordinarie öppettider så körs den bara en gång i timmen och hinner då antagligen frysa till mellan harvningarna.
Nu har Svensk Galopp gått ut med information om att de är osäkra på om morgondagens tävlingar kan avridas. Vad jag förstår så hänger detta helt på hur kallt det blir i natt, håller det sig på max 2-3 minusgrader så bör det inte vara några problem, men natten till idag var det -8 och då är det klart svårare.
Annars blev det en trevlig träningsdag där hästarna skötte sig fint i blandade tempon. Vi hade ju också Glöggfika i stallet och det blev väldigt trevligt och överhuvudtaget en mysig dag i stallet.
Nu hoppas vi på en bra och tävlingsbar bana imorgon. Har uppdaterat kommentar angående våra två starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1