Dagbok

Stallets dagbok

Kallare i natt, men vid morgonens vanliga inspektion så hade dirttracken klarat detta mycket bra, antagligen tack vare bra insats av nattpersonalen. Dock blev banan under förmiddagens senare del åt det stummare hållet, den började frysa på uppifrån. Det finns ingen tjäle alls i banan vilket är bra, men eftersom den inte är saltad så är det naturligtvis betydligt svårare att hålla den i bra skick när det blir kallt. Under natten när banan är stängd så kan den köras hela tiden, men under ordinarie öppettider så körs den bara en gång i timmen och hinner då antagligen frysa till mellan harvningarna.
Nu har Svensk Galopp gått ut med information om att de är osäkra på om morgondagens tävlingar kan avridas. Vad jag förstår så hänger detta helt på hur kallt det blir i natt, håller det sig på max 2-3 minusgrader så bör det inte vara några problem, men natten till idag var det -8 och då är det klart svårare.
Annars blev det en trevlig träningsdag där hästarna skötte sig fint i blandade tempon. Vi hade ju också Glöggfika i stallet och det blev väldigt trevligt och överhuvudtaget en mysig dag i stallet.
Nu hoppas vi på en bra och tävlingsbar bana imorgon. Har uppdaterat kommentar angående våra två starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1