Dagbok

Stallets dagbok

Bara tio dagar kvar till julafton, vad fort tiden går! Vi håller som bäst på att planera arbetsschemat för julen, vilket alltid är lite pusslande. Det är ju viktigt att alla kan få lite ledigt samtidigt som hästarna både ska tränas och tas om hand ordentligt. Det är enklare när man jobbar typ på kontor att bara stänga ett antal dagar, så fungerar det ju inte här. Tror vi nu har kommit fram till ett bra upplägg och jag hoppas bli klar med det exakta schemat innan helgen är slut.
Idag var det tre hästar som snabbjobbade och de ska alla starta på onsdag. Light Treading gick fort ensam medan Label Black och Power of Attorney jobbade tillsammans. Banan var fin med fäste, lite åt det tyngre hållet och alla tre hästarna verkade fungera bra på banan och jobbade utmärkt. Dessa tre hästar behövde ett ordentligare jobb, vilket de fick medan House in Order och Mr Tooma Global som också startar på onsdag bara behöver ett lättare jobb och därför friskar de på imorgon istället.
Roligast idag var annars att se den odöpta franska åringen ute på rakbanan för första gången, vilken galopp han har! Han skötte sig exemplariskt och bara utstrålar klass och det ska han ju ha också med den härstamningen.
Imorgon är det förutom vanlig träning även Glöggfika i stallet kl 11.30-13 och alla är hjärtligt välkomna till vårt stall!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1