Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde fint idag och verkar ha tagit sina lopp bra. 74 i hcp fick Bright Light och det ger honom precis som vi hade hoppats ett bra utgångsläge inför storloppen nästa år. 
Dagens träning var blandad men utan några jätteraska tempon. Åringarna jobbar vidare och A Ragman och Eye for an Eye var ute och cantrade tillsammans på rakbanan, så fina och duktiga båda två!
Den franska odöpta sköter sig strålande och kommer säkert även han kunna börja cantra på rakbanan ganska snart, han rids ute i longervolten och gör allting rätt. Dhakota hade kommit ungefär lika långt han när han plötsligt häromdagen fick ett tokryck och förvandlades från snäll och lugn till en rodeohäst! Nu har vi backat några steg i träningen och tar det lite lugnt, vet faktiskt inte alls vad som hände där. Det är bara att jobba vidare lugnt och pedagogiskt.
Startanmälan idag till nästa onsdag och för oss blir det en fullmatad dag med fem starthästar; Light Treading, House in Order, Mr Tooma Global, Label Black samt debut för Power of Attorney, spännande!
Imorgon och på lördag blir det en del raskare träning!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1