Dagbok

Stallets dagbok

Ingen toppendag direkt för oss idag efter två strykningar med Beach Road One och House in Order som båda hade toppchans att vinna. Det var inga stora problem med någon av dem, men hellre vara på den säkra sidan och stryka om det är någon tvekan och nya lopp kommer hela tiden.
Haweswater gjorde som vanligt en stabil insats och blev fyra medan Approach inte alls klarade den lösa banan och en femteplats var ju inte det vi siktade på, den här hästen har massor av kapacitet. Han får visa det nästa år istället när banorna är goda igen och det är vår, nu blir det vinterträning med uppbyggnad för honom och han har massor med utveckling kvar i sig.
Se närmare kommentar angående insatserna under fliken (Starter &) Resultat. 
Imorgon hoppas jag att dirttrackbanan är så pass bra att det går att rida lite snabbare arbeten på den.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1