Dagbok

Stallets dagbok

Även idag blev det träning på rakbanan, som dock var betydligt bättre än de senaste dagarna. Första turen hade jag lagt in hästar som ändå skulle gå i lugnt tempo. Detta för att se hur banan var samt att varje harvning som görs kan förbättra banan ytterligare om den är under upptorkande. Banan var något hård och stum den första turen, men sedan blev den fin när den hade körts och vi kunde gå i mellantempo åt det något raskare hållet. 
Många pigga och laddade hästar efter några dagars lugn jogging och det märktes tydligt att de var glada över att få rasta av sig åtminstone litegrann idag.
Denna vecka har Tobias välförtjänt semester så vi har extra fullt upp, men jag tycker vi har löst det bra ändå och arbetsdagen flöt på fint trots ett späckat schema.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och eftersom söndagen inställdes så har de tävlingarna flyttats till morgondagen och det blir hela tolv lopp som rids, en ovanligt lång dag.
Sedan är frågan hur banan blir? Idag kändes den betydligt bättre än igår, men regn på eftermiddagen var ju inte de bästa förutsättningarna. Det verkar som att det ska frysa någon grad i natt, vilket kan göra både bra och dåligt för banan. Bra om den torkar upp och blir precis lagom, men risken är att det blir klumpar i den när det börjar frysa när det är så mycket vatten i den som just nu.
Vi håller tummarna för bra förutsättningar imorgon! Vi har fyra starthästar och jag har uppdaterat kommentar angående deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1