Dagbok

Stallets dagbok

Dagen kan sammanfattas med ordet REGN. Inte så att det vräkte ner, men det regnade ganska konstant hela dagen. Redan på morgonen var det vattenpölar som smärre sjöar lite här och där, så det hade nog regnat på rejält hela natten. Torkskåpet och tumlaren jobbade på högvarv för att torka täcken och annat, så det skulle finnas varma och torra grejer till alla hästar.
Träning på rakbanan även idag och på morgonen var banorna fina, men framåt lunch började det bli lite väl slabbigt och de sista turerna fick gå i något lugnare tempo än planerat för säkerhets skull.
Det var snabbjobb inplanerade för imorgon, men så kom meddelande ut på Svensk Galopps sida att det är risk för inställt på söndag eftersom det är tjäle kvar i dirttracken. Jag var ute och gick på den imorse och då kändes den väl geggig, men det är svårt att känna eventuell tjäle bara genom att gå på den. Den ska tydligen besiktigas imorgon kl 10 och beslut kommer eventuellt redan då, vi håller verkligen tummarna för att den hinner bli bra! Det är inte mycket tjäle kvar, men likväl är det en process som ska till innan tjälen går ur och det är under den tiden som banan lätt blir ojämn och inte ridbar. Det borde gå ganska fort att få den bra igen, men är den bra redan på söndag?

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1