Dagbok

Stallets dagbok

Ännu en dag med träning på rakbanan. Även imorgon är dirttracken stängd för preparering, men de planerar att ha den öppen på lördag igen. Det går bra att träna på rakbanan, men nu efter några dagar saknar jag stora banan, det blir lite mer finlir där eftersom man ser hästarna hela vägen när de tränar samt att man kan kolla tempot mer exakt med tidtagning.
Igår morse var det tretton minusgrader, imorse var det ett par plusgrader istället, så närmare 15 graders skillnad på en enda dag! Dock var inte vädret så mysigt direkt, det var rejäl blåst hela dagen och råkallt även fast det egentligen var milda grader.
Träningen idag var mestadels mellantempon och några som gick lite lugnare. Hästarna såg pigga och fina ut och hela träningsdagen flöt på utmärkt.
Startanmälan idag till på onsdag och då startar de vi planerat för innan, dvs House in Order, Haweswater och Beach Road One. Det är bara fyra lopp på onsdag, men naturligtvis kom våra tre lopp på rad och det blir ett späckat schema för att hinna sadla och se alla hästar.
Om ni missade gårdagens dagboksinlägg så gjorde jag då en uppdatering av Veckans Bilder och det är många roliga och fina bilder denna gång, så missa inte det!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1