Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det uteslutande träning på rakbanan som gällde. Vi fick meddelande igår om att dirttracken är stängd så länge det är kallt, detta för att de ska ha möjlighet att köra och jobba med banan hela tiden om det behövs. Jag tycker det är rätt, viktigast att vi har så bra bana som möjligt till tävlingarna på söndag och kommande onsdag.
Rakbanorna är i mycket bra skick och vi kunde träna på enligt plan vilket var att några gick lite lugnare medan flera andra cantrade på raskare. Hästarna såg pigga och fina ut!
Idag fick vi också upp den vintersäkring som brukar göras. I alla stallar finns ett sorts luftigt galler som sitter precis under taket och på sommaren ger det ett väldigt bra luftintag. Dock är det inte lika strålande när det är minusgrader, så inför varje vinter sätts måttanpassade skivor upp som stänger igen den här extra öppningen. Vi har fortfarande ett annat intag i varje box samt taket som går att öppna och stänga så mycket man vill, så det är faktiskt alltid oavsett väder väldigt fin luft i stallet. Man vill dock inte ha det så kallt att vattenkopparna fryser, så det här var bra att få gjort.
Idag var det startanmälan till söndag och då har vi Approach till start i ett maidenlopp. Det ska bli spännande att se honom starta med bra foder och nu dessutom som valack (hans ena testikel har legat högt upp och behövde verkligen tas bort). Det var också anmälningar till nästa torsdag och då har vi Haweswater, House in Order samt Beach Road One anmälda och det ser ut som bra uppgifter för alla tre.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1