Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det uteslutande träning på rakbanan som gällde. Vi fick meddelande igår om att dirttracken är stängd så länge det är kallt, detta för att de ska ha möjlighet att köra och jobba med banan hela tiden om det behövs. Jag tycker det är rätt, viktigast att vi har så bra bana som möjligt till tävlingarna på söndag och kommande onsdag.
Rakbanorna är i mycket bra skick och vi kunde träna på enligt plan vilket var att några gick lite lugnare medan flera andra cantrade på raskare. Hästarna såg pigga och fina ut!
Idag fick vi också upp den vintersäkring som brukar göras. I alla stallar finns ett sorts luftigt galler som sitter precis under taket och på sommaren ger det ett väldigt bra luftintag. Dock är det inte lika strålande när det är minusgrader, så inför varje vinter sätts måttanpassade skivor upp som stänger igen den här extra öppningen. Vi har fortfarande ett annat intag i varje box samt taket som går att öppna och stänga så mycket man vill, så det är faktiskt alltid oavsett väder väldigt fin luft i stallet. Man vill dock inte ha det så kallt att vattenkopparna fryser, så det här var bra att få gjort.
Idag var det startanmälan till söndag och då har vi Approach till start i ett maidenlopp. Det ska bli spännande att se honom starta med bra foder och nu dessutom som valack (hans ena testikel har legat högt upp och behövde verkligen tas bort). Det var också anmälningar till nästa torsdag och då har vi Haweswater, House in Order samt Beach Road One anmälda och det ser ut som bra uppgifter för alla tre.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1