Dagbok

Stallets dagbok

Den här dagen bara flög förbi. Vi hade ju möte i Tävlingskommittén och då det var ett par av mötesdeltagarna som kom från andra delar av landet så avhölls mötet smart nog på Arlanda eller rättare sagt på hotellet som ligger precis bredvid.
Vi började kl 9.30 och var klara strax efter kl 16. Jag är inte riktigt van att sitta i ett möte en hel dag, så det kändes som att när man kom ut därifrån så var dagen plötsligt slut. Vi hade fullt upp med viktiga punkter att diskutera, så tiden gick väldigt fort.
Jag tycker det var ett bra och viktigt möte som var värt en hel dag och jag hoppas att det vi kom fram till kan och kommer att genomföras.
Imorgon är det ny vecka och träning som vanligt igen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1