Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag som det ju brukar vara med mycket folk på besök, lördagar är ju den klart mysigaste dagen i stallet!
Vi hade ju planerat en del raskare träning idag, dock var det ännu kallare på morgonen och banan hade inte klarat sig lika bra som igår. Den gick att galoppera på, men var inte så bra som man hade hoppats och vi höll igen på tempot. Sista turen för dagen reds på rakbanan istället och den är ett bra alternativ nu att ta till om kylan fortsätter.
Ser ut på väderprognosen som att plusgraderna ska vara tillbaka från torsdag och framåt, det låter strålande tycker jag. Så länge det är plusgrader är jag nöjd!
Hästarna såg i alla fall fina ut och skötte sig bra. Det var många ryttare idag och det är lite extra roligt att se en tur med sex hästar tillsammans som galopperar i grupp. 
Imorgon är det lugnt på träningsfronten, men själv har jag mer eller mindre hela dagen inplanerad då det är möte i Tävlingskommittén. Där ska vi gå igenom massor med viktigt inför nästa år som t ex fördelningar av prispengar och lopp. 
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1