Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en hel del raskare träning. Ett snabbarbete var det och det var Beach Road One och Himalaya som jobbade tillsammans. Det blev ett bra upplagt arbete där de gick lagom fort i hand hela vägen. Båda hästarna såg jättefina och starka ut hela vägen. Beach Road One debuterar på onsdag och det ska bli mycket spännande då det är en väldigt klassig häst.
I övrigt var det en hel del friskare tempon och de som gick snabbast där var House in Order och Light Treading som båda var rejält på hugget.
Även Stureplan, Power of Attorney och Bright Light gick i ett bra tempo tillsammans och de är alla tre klart på gång uppåt i form, Bright Light ska ju kvala nästa onsdag
Roligt också att se att Chizhou som har växt mycket nu börjar bli redo för lite raskare träning och ser jättefin ut.
Måndagens starthästar är Daxios och Shylock och de ser spänstiga och fina ut båda två. Vi kommer dock ta prov måndag morgon för att kolla värdena innan deras lopp även om det bör vara bra chans att de är ganska så återställda tills dess.
Åringarna sköter sig fortsatt strålande och imorgon kommer en närmare rapport om deras framsteg.
Har idag uppdaterat med nya bilder igen och siktar nu som jag skrev förra veckan på att göra detta varje vecka som det gjordes tidigare. Vi finns ju också på diverse sociala medier (Facebook, Instagram och Twitter) och det är det som vi har ökat upp mest, men det ska även bli oftare här. Kolla in alla fina bilder som är både från träning och tävling, finns som alltid under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1