Dagbok

Stallets dagbok

Allt har gått lätt idag, gårdagen gav så oerhört mycket glädje och det blir tusen gånger lättare att jobba vidare med lite medvind i ryggen.
Gårdagens starthästar mådde fint och hade tagit sina lopp bra, det är alltid ett skönt besked när man kommer på morgonen och kontrollerar dem att det inte är några större problem. De kändes bra i benen och rörde sig fint och alla verkade både pigga och glada.
Träningen idag var åt mellantempohållet och allting flöt på mycket bra. När det sedan var dags för fika så blev det lite extra lyxigt (och onyttigt...) med tårta och läsk förutom det vanliga med färskt bröd och goda pålägg förstås. Det gäller verkligen att fira när man kan, det är faktiskt viktigt att man gör det när man uppnår de resultat man jobbar för.
Imorgon blir det mera tempon för flera av hästarna och då kommer också en ny bilduppdatering här på sidan.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1