Dagbok

Stallets dagbok

Ordet idag var glädje. Jag hade lågt ställda förväntningar på dagen och hoppades på några goda placeringar och att vi i alla fall skulle se att hästarna är på rätt väg. När man strukit så pass många hästar och vet att det finns värden på proven som tar ett par veckor ytterligare innan de är helt återställda så är man inte så kaxig direkt och speciellt inte med tanke på hur säsongen har varit. 
Jag fick glädjefnatt när Space Dragon vann, det bubblade känslor av lättnad och glädje blandat med vemod vad det här har kostat oss med den här säsongen förstörd. 
När sedan Mr Tooma Global inte bara vinner utan bara cantrar ifrån sina konkurrenter så tror jag att alla kunde se att det var en helt annan häst än han varit de senaste månaderna, att det var en stor skillnad.
Det här var bara två vanliga lopp, men det betydde precis allt just idag. Vi behövde detta så oerhört mycket och jag är så glad att det är svårt att sätta ord på det, men det gav hela stallet en stor push framåt och massor med energi.
Nu jobbar vi vidare ännu hårdare!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1