Dagbok

Stallets dagbok

Ordet idag var glädje. Jag hade lågt ställda förväntningar på dagen och hoppades på några goda placeringar och att vi i alla fall skulle se att hästarna är på rätt väg. När man strukit så pass många hästar och vet att det finns värden på proven som tar ett par veckor ytterligare innan de är helt återställda så är man inte så kaxig direkt och speciellt inte med tanke på hur säsongen har varit. 
Jag fick glädjefnatt när Space Dragon vann, det bubblade känslor av lättnad och glädje blandat med vemod vad det här har kostat oss med den här säsongen förstörd. 
När sedan Mr Tooma Global inte bara vinner utan bara cantrar ifrån sina konkurrenter så tror jag att alla kunde se att det var en helt annan häst än han varit de senaste månaderna, att det var en stor skillnad.
Det här var bara två vanliga lopp, men det betydde precis allt just idag. Vi behövde detta så oerhört mycket och jag är så glad att det är svårt att sätta ord på det, men det gav hela stallet en stor push framåt och massor med energi.
Nu jobbar vi vidare ännu hårdare!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1