Dagbok

Stallets dagbok

Jaha, så hur kändes det idag då efter gårdagens besked om havren? Jo, ungefär likadant kan man nog säga. Är fortfarande både glad och arg, men nu gäller det att jobba på och fokusera på att få hästarna bra och få koll på allting. Nu vet vi ju och det känns väldigt bra, även om den här bitterheten och besvikelsen tar tid innan den försvinner.
Den miljökonsult vi anlitat kom till stallet idag igen (vilket var inbokat sedan tidigare) och han tog en hel del prov i själva stallet och runt och allt som kunde analyseras direkt såg helt perfekt ut utan minsta anmärkning. Nu väntar vi på två prov ytterligare som ska analyseras och som tar tio dagar, men det är mest för säkerhets skull och det finns inga misstankar nu från honom att det är något fel på miljön efter dagens kontroller. Att veta att själva stallmiljön för hästarna är bra betyder ju enormt mycket. Även om vi hittat orsaken till problemen så är det lika bra att genomföra klart allt sådant här för att verkligen ha svart på vitt att det inte finns något annat som krånglar. Att gå in i en ny säsong med vetskap om att vi har ett friskt stall och en närmiljö som är bra är en stor trygghet.
Imorgon är det startanmälan och jag är inte alls säker än på om hästarna har återhämtat sig till om en vecka. Jag kommer dock startanmäla dem och se hur de verkar samt konsultera expertis under veckan angående detta. Vi kommer också ta prov på dem innan de eventuellt startar, vi tog några specialprov idag som visar olika slags påverkan hos hästarna och de proven ska tas om i nästa vecka så vi säkerställer att det har gått ur kroppen på dem innan de tävlar igen.
Ikväll nu så köpte vi en ny åring till stallet i Deauville (nr 296) vilket känns mycket roligt och spännande så klart! Återkommer med mer info om honom imorgon, då tänkte jag också uppdatera med nya bilder igen,har tänkt att börja med det mer frekvent igen här på hemsidan.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1