Dagbok

Stallets dagbok

Utlovade igår lite mer info om den åring vi köpte i Deauville. Det är en hingst som är e Le Havre och morfar är ingen mindre än Galileo, så det är starka papper det. Hela stammen ser mycket bra ut och det känns jätteroligt att ha kunnat köpa en så fin häst.
Planen är att han och A Ragman ska säljas tillsammans i andelar i ett litet specialprojekt vi tänkte göra, som en Racing Club med de två hästarna. 
Har ännu inte fått exakt besked om vilken dag han anländer, men det bör bli i början av nästa vecka, ser fram emot hans ankomst!
Startanmälan idag och vi har en kvalhäst och sex starthästar, men som jag skrev igår så ska först prov tas för att se om de har hunnit återhämta sig efter den här havren. Så hur många som verkligen startar vet vi inte än.
Vårt nya foder anlände igår förmiddag och vi har börjat fodra igång med det och det ser mycket bra ut så här långt, hästarna verkar gilla det också.
Har nu som utlovat uppdaterat med nya bilder igen och tanken är att återgå till att göra det en gång i veckan. Kolla in bilderna där även bild på nya åringen är med, finns som vanligt under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1