Dagbok

Stallets dagbok

Kollade programmet till onsdag på nätet imorse och oj vad våra hästar var tippade! Vore fantastiskt om de där tipsen går in... Daxios tvåa, Label Black trea, Himalaya och House in Order som går i samma lopp tippade etta och tvåa, Shylock etta och Perfect Girl Ester etta. Ja, då vore jag minst sagt nöjd. Nu är ju tips en sak och verkligheten en annan, men visst ser det ut som en dag med goda chanser i alla fall. 
Först är det dock Norge på söndag som gäller och imorgon jobbar vi som vanligt på förmiddagen men samtidigt ska vi då förbereda all packning och lite extra piffa hästarna som ska resa.
När vi är klara vid lunch och de har fått äta i lugn och ro så lastar vi på transporten och beger oss mot Övrevoll. Våra lopp är mot slutet av dagen på söndag, men eftersom det är dagslopp så bör vi ändå kunna vara hemma runt midnatt natten till måndag.
Dagens träning var åt det lugnare hållet, igår var det raskare och imorgon är det raskare igen så idag var lite av en mellandag.
Åringarna jobbar vidare och de är jätteduktiga och lär sig allt så fort. Det är egentligen fantastiskt när man får in unghästar som i stort sett bara varit ute i en hage hur snabbt de lär sig allt nytt. På nolltid är de vana vid longering, sadel, tränar styrning och så småningom även en ryttare på sig. Konstigt om man tänker efter att det går så lätt för det mesta även om det emellanåt finns hästar som är svårare.
Imorgon kommer uppdatering från transporten under eftermiddagen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1