Dagbok

Stallets dagbok

Alla gårdagens start och kvalhästar mådde bra idag och hade tagit loppen fint. För Perfect Girl Ester blev det ingen vilodag inte, hon fick gå till startboxträningen och öva eftersom hon var lite seg vid ilastningen igår. I träning tidigare har hon bara gått rakt in, skillnaden i kvalet var att de knuffade på henne lite och sånt gillar inte hon inte. Hon är världens snällaste häst att hålla på med, rida, ja det mesta. Men om man blir irriterad på henne för någonting och säger till henne, då blir hon jättearg. Hon tycker själv att hon är drottning och ingen ska säga till henne inte... Vi kan inte ha det så att när hon ska lastas i startboxar får ingen röra henne bakom, det måste hon helt enkelt lära sig att acceptera.
Så idag fick hon öva på det och hon blev lite sur först, men gav ändå med sig mycket snabbt och sen fick hon backa ut och göra om det igen och då gick hon in direkt. Även High Max och Beach Road One var med och övade, allt gick mycket bra. 
Det är suveränt med de här organiserade startboxträningarna och den personal som är där och gör jobbet är otroligt duktiga och lugna vilket gör att man i stort sett alltid går därifrån supernöjd efteråt. Guld värt att få professionell hjälp med det här viktiga momentet!
I övrigt idag en del raskare träning och hästarna såg bra ut, laddade och pigga.
Startanmälan idag till nästa onsdag och vi har sex starthästar då, så det blir en maxad dag med fem av dessa i de fyra första loppen, vilket kräver en del organisering.
Se närmare vilka som startar under fliken Starter (& Resultat). Men först har vi ju Mr Tooma Global och Haweswater (som tog sitt lopp hur bra som helst) i Norge på söndag och dit reser vi då som vanligt dagen innan, på lördag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1