Dagbok

Stallets dagbok

Sitter i skrivande stund (kl 21.30) och väntar in nya åringen A Ragman som ska anlända strax före kl 22. Första budet var kl 19, men sedan har tiden flyttats fram och nu längtar man efter hans ankomst efter ganska många timmar i stallet...
Träning på morgonen ute på rakbanan och så började ju tävlingarna tidigt. Vi hade ju kvalhäst redan kl 12.15 så det var full fart för att hinna med allt innan dess.
Roligt att se hur fin Beach Road One såg ut i kvalet, han gick ju otroligt lätt hela vägen. Så hade vi två starthästar också där Shylock behövde loppet efter nästan ett års tävlingsuppehåll och Haweswater som vanligt inte var långt slagen, men man önskar ju att hon ska hinna ikapp de där sista längderna som fattas... 
Nu får vi ladda för näst nästa vecka då vi har en eller två starthästar i Norge den 19e, onsdag lunch. Sedan är det Breedersdagen den 21a och den dagen har vi flera kval samt ett antal som startar (kan bli uppåt sex stycken) och så också tävlingar söndag den 23e och då har två-tre stycken som startar, så det blir verkligen en intensiv och förhoppningsvis rolig vecka!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1