Dagbok

Stallets dagbok

Idag lite blandad träning med ett snabbjobb, men inte vilket som helst. Approach och Australian Open gick fort tillsammans och de imponerade verkligen. När man ser ett sådant där jobb utöver det vanliga, då kan det liksom lysa upp hela dagen, man blir så himla glad och förväntansfull. Speciellt när det är yngre hästar som man har stora förhoppningar på så känns det lite extra roligt.
Även den övriga träningen gick utmärkt och start och kvalhästarna ser laddade ut. Imorgon är det då tävlingar här på Bro Park och vi har två starthästar (Shylock och Haweswater) samt Beach Road One som ska kvala. Kvalet rids kl 12.15, innan tävlingarna börjar och därefter börjar loppen från kl 12.45. Har uppdaterat kommentarer om starthästarnas chanser, detta finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 
Imorgon anländer också vår nya åring A Ragman framåt kvällen, ska bli väldigt spännande!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1