Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag med ett snabbjobb och det var Daxios som gick ett längre arbete som ökades mer och mer. Han tränar på för fullt med siktet inställt på Norsk Derby den 26e augusti. Han tog vid sig en hel del av den långa och krävande resan till Tyskland, men har den senaste tiden mer och mer känts som att han är på väg uppåt och tillbaka i form. Idag såg han fin ut och hade den där gnistan man vill se över upploppet. Med drygt tre veckor kvar till Derbyt så känns det som att han ska kunna vara riktigt "där" när det väl gäller.
Förutom den vanliga träningen som flöt på fint så hade vi också hästtandläkare på plats. Idag gick han först igenom alla hästar för att få klart för sig mer exakt vad som behövdes göras med varje häst. Han jobbade sedan bara med två hästar eftersom han kom närmare lunchtid, men imorgon dyker han upp redan på morgonen och jobbar vidare med så många hästar han hinner och så resten efter helgen. Bra att få en genomgång av samtliga!
Idag kom också ett efterlängtat besked, vårt namnförslag för NN som han har kallats fram till nu blev godkänt! Han kan ju inte heta No Name för evigt och det har varit en lång väntan på besked, men nu heter han istället Power of Attorney (som ju betyder fullmakt). Med tanke på att hans pappa heter Authorized så är det ju ett klockrent namn, tack till delägare Carole som kom med förslaget!
Imorgon så klart träning som vanligt med en del raskare tempon.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1